- مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود دلسوزی (شفقت ورزی)
دسته: پیشینه متغیر های روانشناسی
بازدید: 7 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 32 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 16
مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود دلسوزی (شفقت ورزی) در 16 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
توضیحات ابتدایی فایل:
تعداد صفحات: 16 صفحه ( 15 صفحه متن و 1 صفحه منابع)
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش و با فرمت doc (آماده جهت پرینت)
نوع تایپ متن: کاملا استاندارد همچنین دارای پیشینه تحقیقاتی داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و بعضا متغیرهای مشابه می باشد.
کیفیت منابع: منابع کاملا جدید هستند:: منابع خارجی (شامل 2013) داخلی (شامل 95)
منابع درون متنی و پایانی: دارد
قابل استفاده برای مقاطع: کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های روانشناسی، علوم تربیتی و مدیریت و سایر رشته های مرتبط
بخشی از متن:
به اﻋﺘﻘﺎد ﻧﻒ (2013) ﺳﺎزه ﺧﻮد دﻟﺴﻮزی ﻧﻤﺎﻳﺎﻧﮕﺮ ﮔﺮﻣﻲ و ﭘﺬﻳﺮش ﺟﻨﺒﻪ ﻫﺎﻳﻲ از ﺧﻮد و زﻧﺪﮔﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﻮﺷﺎﻳﻨﺪ ﺑﻮده و ﺷﺎﻣﻞ ﺳﻪ ﻋﻨﺼﺮ اﺻﻠﻲ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. اول، ﻫﺮ زﻣﺎن ﻛﻪ ﻓﺮد ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﺎﻛﺎرآﻣﺪی ﺧﻮد ﻣﻲﺷﻮد و از آن رﻧﺞ ﻣﻲﺑﺮد، ﻣﻮﺟﻮدﻳﺖ (ﺑﻮدن) ﺧﻮد را دوﺳﺖ دارد و آن را درک ﻣﻲﻛﻨﺪ. دوم، ﺣﺴﻲ اﺳﺖ از وﻳﮋﮔﻲ ﻣﺸﺘﺮک اﻧﺴﺎﻧﻲ، و ﺗﺸﺨﻴﺺ اﻳﻦ اﻣﺮ ﻛﻪ درد و ﺷﻜﺴﺖ ﺟﻨﺒﻪﻫﺎی ﻏﻴﺮﻗﺎﺑﻞ اﺟﺘﻨﺎب ﻣﺸﺘﺮک در ﺗﺠﺮﺑﺔ ﻫﻤﺔ اﻧﺴﺎنﻫﺎﺳﺖ. ﻧﻬﺎﻳﺘﺎً، ﺧﻮد- دﻟﺴﻮزی ﻣﻌﺮف آﮔﺎﻫﻲ ﻣﺘﻌﺎدل ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻫﻴﺠﺎﻧﺎت ﺧﻮد اﺳﺖ و اﻳﻦ ﺷﺎﻣﻞ ﺗﻮاﻧﺎﻳﻲ ﻣﻮاﺟﻬﻪ ﺑﺎ اﻓﻜﺎر و اﺣﺴﺎﺳﺎت رﻧﺞآور (ﺑﻪ ﺟﺎی اﺟﺘﻨﺎب از آﻧ ﻬﺎ) ﺑﺪون ﺑﺰرگﻧﻤﺎﻳﻲ و ﻳﺎ اﺣﺴﺎس ﻏﻢ و ﺗﺄﺳﻒ ﺑﺮای ﺧﻮد ﻣﻲﺷﻮد (ﻧﻒ، رود و ﻛﻴﺮک ﭘﺎﺗﺮﻳﻚ، 2007).
شفقتِ خود، زمانی شامل حال فرد می شود که شرایط زندگی دردناک است و یا تحمل آن مشکل است یا اینکه زمانی که موضوع ناراحت کننده ای دلیلی غیر از اشتباه شخصی دارد. اغلب افراد نسبت به خود در مقایسه با دیگران شفقتِ کمتری دارند در صورتی که افرادی که خصیصه شفقت به خود دارند به همان انداز که نسبت به دیگران مهربان هستند نسبت به خود نیز مهربانی نشان می دهند (نف، 2003).
خود شفقت ورزی با احساس دوست داشتن خود و نگرانی و مراقبت در مورد دیگران مرتبط است، اما به معنای خودمحوری یا ترجیح نیازهای خود به دیگران نیست (نف، 2011). داشتن نگرش مشفقانه نسبت به خود که باعث متعادل شدن دیدگاه ذهنی فرد میگردد، ذهن آگاهی خوانده میشود (بیرنی، اسپکا و کارلسون، 2010؛ رپگی و بیستریسکی، 2009).
پیشینه پژوهشی:
برقی ایرانی و همکاران (1395) در پزوهش خود تحت عنوان اثربخشی درمان شناختی مبتنی بر ذهن شفقت ورز بر تعدیل روان سازه های ناسازگار و کاهش عواطف منفی دانشآموزان مبتلا به اختلال ریاضی به این نتیجه دست پیدا کردند درمان شناختی مبتنی بر ذهن شفقت ورز، بر روان سازه های ناسازگار و عواطف منفی دانشآموزان دختر مبتلا به اختلال ریاضی موثر است.
ﺗﺎدﻳﻮس، ﭘﻴﺲ، ﻧﮕﻲ، آدام، ﻛﻮل و ﻫﻤﻜﺎران (2009) ﻧﻴﺰ در ﻣﻄﺎﻟﻌﻪای ﺗﺄﺛﻴﺮ دﻟﺴﻮزی را ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی رﻓﺘﺎری و ﻋﺼﺒﻲ- درونرﻳﺰ در ﺑﺮاﺑﺮ اﺳﺘﺮس رواﻧﻲ اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ ﻧﺸﺎن دادﻧﺪ.
ﭘﺎوﻟﻲ و ﻣﻚ ﻓﺮﺳﻦ (2010) در ﺑﻴﻤﺎران دارای اﺧﺘﻼل اﻓﺴﺮدﮔﻲ ﻳﺎ اﺿﻄﺮاب ﺧﻮد دﻟﺴﻮزی را ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﻲ ﻗﺮار دادﻧﺪ. ﻧﺘﺎﻳﺞ ﻧﺸﺎن داد ﻛﻪ ﺷﺮﻛﺖ- ﻛﻨﻨﺪﮔﺎن دﻟﺴﻮزی را ﺑﺎ داﺷﺘﻦ دو ﻛﻴﻔﻴﺖ اﺻﻠﻲ ﻫﻤﺮاه ﻣﻲداﻧﻨﺪ: ﻳﻜﻲ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻲ و دﻳﮕﺮی ﻋﻤﻞ. آﻧﻬﺎ ﮔﺰارش ﻛﺮدﻧﺪ ﻛﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ داﺷﺘﻦ ﺧﻮد- دﻟﺴﻮزی در ارﺗﺒﺎط ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻴﺎت آﻧﻬﺎ ﻣﻬﻢ ﺑﻮده و ﺑﺮای ﻛﻤﻚ ﺑﻪ درﻣﺎن اﻓﺴﺮدﮔﻲ و اﺿﻄﺮاب آﻧﻬﺎ ﻣﻔﻴﺪ اﺳﺖ، اﮔﺮﭼﻪ ﺷﺮﻛﺖﻛﻨﻨﺪﮔﺎن ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﻮدﻧﺪ که داشتن خود دلسوزی برای آﻧﻬﺎ دﺷﻮار اﺳﺖ (به نقل از ابوالقاسمی و همکاران، 1391).
- ویژگی های متمایز کننده این محصول نسبت به محصولات مشابه!!!
- منابع جدید داخلی و خارجی
- تمامی منابع ذکر شده در متن در پایان فایل آمده است!!!
- تایپ استاندارد تمامی صفحات، همچنین نوشتن پاورقی ها
- منابع درون متنی و منابع پایانی کاملا به شیوه APA نوشته شده اند که مورد تایید تمام دانشگاه های ایران (سراسری و آزاد) می باشد
- ارسال آپدیت های بعدی این فایل به ایمیل شما
- مشخص بودن تعداد صفحات متن و تعداد صفحات منابع!!!
- پشتیبانی تخصصی (در صورت وجود هر گونه سوال، راهنمایی یا مشکل احتمالی در مورد فایل مورد نظر)
پشتیبانی 09191809834 (لطفا فقط پیامک یا تلگرام).
نحوه دانلود: بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.
وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است.
قیمت : 24,900 تومان
بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .
کلمات کلیدی : مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود دلسوزی (شفقت ورزی) , مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود دلسوزی (شفقت ورزی) , پیشینه پژوهش خود دلسوزی (شفقت ورزی) , خود دلسوزی , شفقت ورزی , مقاله خود دلسوزی (شفقت ورزی) , مطلب در مورد خود دلسوزی (شفقت ورزی) , مبانی نظری و پیشینه پژوهش شفقت ورز , مبانی نظری و پیشینه پژوهش شفقت , مبانی نظری و پیشینه پژوهش خود رحمی , خود رحمی , مبانی نظری و پیشینه پژ