فروش فایل4

فروشگاه فایل4

فروش فایل4

فروشگاه فایل4

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری

RSS feed.

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری


    مبانی نظری  و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری دسته: پیشینه متغیر های روانشناسی

    بازدید: 8 بار

    فرمت فایل: doc

    حجم فایل: 60 کیلوبایت

    تعداد صفحات فایل: 39

    مبانی نظری  و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

    ·         توضیحات ابتدایی فایل:

    تعداد صفحات: 39 صفحه (36 صفحه متن و 3 صفحه منابع)

    فرمت فایل: ورد قابل ویرایش و با فرمت  doc (آماده جهت پرینت)

    نوع تایپ متن: کاملا استاندارد همچنین دارای پیشینه تحقیقاتی داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و بعضا متغیرهای مشابه می باشد.

    کیفیت منابع: منابع کاملا جدید هستند:: منابع (شامل 2015)

    منابع درون متنی و پایانی: دارد

    قابل استفاده برای مقاطع: کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته های روانشناسی، علوم تربیتی و مدیریت و سایر رشته های مرتبط

    بخشی از متن:

    تعریف سبک های فرزند پروری:::

    شیوه های فرزند پروری الگوهای استانداردی هستند که با آداب و پاسخ های معین والدین به رفتارهای فرزندان مشخص می شود و به آن دسته تکنیک هایی گفته می شود که والدین به کمک آن ها فرزندان خود را کنترل و اجتماعی می کنند (کوموندرو و همکاران، 2015).

    سبک های فرزندپرور ی،  مجموعه ای از گرایش ها، اعمال و جلوه های غیرکلامی است که ماهیت تعامل کودک و والدین را در تمامی موقعیت های گوناگون مشخص می کند. طبق تایپولوژی باومریند سبک ها ی فرزندپروری به سه دستة سهل گیرانه، مستبدانه و مقتدرانه تقسیم می شود.

    سبک فرزندپروری سهل گیرانه در والدینی است که روابط گرمی با فرزندانشان دارند و بر رفتار آنها نظارت کمی اعمال می کنند یا هیچ گونه نظارتی اعمال نمی کنند. سبک فرزندپروری مستبدانه در والدینی است که انتظار اطاعت و فرمانبرداری شدید از فرزندانشان دارند و تمایل به اعمال تسلط از طریق تنبیه دارند. در نهایت، سبک فرزندپروری مقتدرانه در والدینی است که رفتار والدینی انعطاف پذیر، واضح، روشن و باثبات دارند. آنها در عین حال که به نظر فرزندانشان گوش می کنند و به استقلال و خودمختاری آنها احترام می گذارند، بر رو ی موقعیت ها نظارت کلی دارند (کوموندورو و همکاران، 2015).

    شیوه های پرورشی کودک در گذر سده ها دگرگون شده است. در جامعه گذشته که دارای قواعد خشک و مستبدانه بود،  یعنی همان جامعه ای که والدین امروز در آن پرورش یافته اند، روابط مردم در قالب مافوق و زیردست برقرار بود، پدر خانه قدرت برتر به حساب می آمد و مادر مطیع او و فرزندان مطیع هر دو بودند. جامعه خوب و سازمان یافته بود و هر کس به نقش خود در جامعه واقف بود. اگر جامعه همان ساختار را حفظ می کرد بسیاری از مشکلات عمده ی امروزی به وجود نیامده بود. اما جامعه ایستا نیست و تغییرات وسیع آن منجر به طرح سئوالات اساسی در زمینه پایه ساختار جامعه شده است. تا نیم قرن پیش بسیاری از والدین انتظار داشتند فرزندان آنها بی چون و چرا از اوامر آنها پیروی کنند. ولی در حال حاضر بسیاری از والدین، دیگر چنین انتظاراتی ندارند. با توجه به گسترش اطلاعات در مورد شیوه های فرزندپروری، نگرش والدین نیز در بسیاری از زمینه ها دستخوش تغییر شده است. به نظر می رسد در قرن معاصر والدین نسبت به نیازهای فرزندان خود آگاهتر، هوشیارتر و به مراتب انعطاف پذیرتر هستند (کاستین، لیچت، وانس و لاک، 2012).

    هر خانواده ای شیوه های خاصی را در تربیت فردی - اجتماعی فرزندان خویش بکار می گیرد. این شیوه ها که شیوه های فرزندپروری نامیده می شود، متاثر از عوامل مختلف از جمله عوامل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی می باشد (باربارا، ریچارد، جولیه و رابرت، 2014).

     اصطلاح فرزندپروری از ریشه پریو  به معنی "زندگی بخش" گرفته شده است. منظور از شیوه‌های فرزند پروری، روش‌هایی است که والدین برای تربیت فرزندان خود به‌کار می‌گیرند و بیانگر نگرش‌هایی است که آن‌ها نسبت به فرزندان خود دارند و همچنین شامل معیارها و قوانینی است که برای فرزندان خویش وضع می کنند. ولی باید پذیرفت که رفتارهای فرزند پروری به واسطه فرهنگ، نژاد و گروه‌های اقتصادی تغییر می‌کند (ماش و بارکلی، 2012).


     Costin, Lichte, Smith ,Vance & Luk

     Barbara, Richard, Julie, Robert &  Haward

     Pario

     Mash & Barkley

    • ویژگی های متمایز کننده این محصول نسبت به محصولات مشابه!!!
    • منابع جدید داخلی و خارجی
    • تمامی منابع ذکر شده در متن در پایان فایل آمده است!!!
    • منابع درون متنی و منابع پایانی کاملا به شیوه APA نوشته شده اند که مورد تایید تمام دانشگاه های ایران (سراسری و آزاد) می باشد
    • مشخص بودن تعداد صفحات متن و تعداد صفحات منابع!!!
    • پشتیبانی تخصصی  (در صورت وجود هر گونه سوال، راهنمایی یا مشکل احتمالی در مورد فایل مورد نظر)

    پشتیبانی 09191809834  (لطفا فقط پیامک یا تلگرام).

    نحوه دانلود: بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.

    وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است.


    قیمت : 19,900 تومان

    پرداخت و دانلود


    بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .

    کلمات کلیدی : مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری , مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک های فرزند پروری , فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد سبک های فرزند پروری , مطلب در مورد سبک های فرزند پروری , پایان نامه سبک های فرزند پروری , مقاله سبک های فرزند پروری , پیشینه شیوه های فرزندپروری , سبک های تربیتی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.